Aquestes eleccions catalanes són extraordinàries. El diumenge 27 concretem l’expectativa de la ciutadania i de la llibertat d’un Poble.

El vot influirà en si seguim amb la Generalitat de l’Autonomia del Regne d’Espanya o encetem un procés de ruptura constituent.

Hi ha el dilema de si es practica la desobediència des del primer minut o s’ajorna la ruptura una vegada més. La població conscient mobilitzada vol un Parlament que actuï en els fets com sobirà. Cal elegir un president i un govern de la majoria sobiranista liderada per les esquerres majoritàries en el seu si. Un govern de ruptura constituent.

Es palpa arreu que per aconseguir el rescat social i ciutadà democràtic es precisa ruptura constituent. Un Vot per la sobirania constituent d’una Generalitat lliure, sobirana, social i neta.

No hi ha possibilitat de ruptura a l’estat del Regne espanyol, doncs no hi ha suficient mobilització ciutadana ni electoral. La mobilització real existent es la mobilització catalana per la sobirania, la independència i la república catalana.

La força rau en el fenomen de la Via lliure a la República Catalana. L’anhel i la il·lusió de futur són el motor i l’impuls del tomb republicà per la ruptura.

Protagonitzem una revolta pacífica. El 15 M, les confluències municipalistes, les vagues generals, el moviment sobiranista i l’ANC, han de concloure en ruptura i república catalana.

La sobirania constituent i la República Catalana resulten del clam a la independència, junt amb qui està disposat a exercir el dret a decidir i a respectar el que la població catalana decideixi. El moviment ha d’incloure a independentistes, a federalistes i autonomistes, que vegin la necessitat de que per aconseguir la igualtat i el rescat social ha de fer-se ruptura sobirana.

Des de l’Acord d’Esquerres per la República Catalanas’ha alertat de que són tres les llistes sobiranistes, amb la proposta del compromís per una majoria parlamentària per la república catalana. El Manifest Més enllà del 27-S s’insistia en la ruptura.

Ara cal votar el 27. Votar per ruptura constituent. Un vot que planti cara al Regne d’Espanya, a les retallades, a la corrupció, a la manca de llibertat per a la ciutadania i els Pobles.

L’Aurora som part d’EUiA. Hem constituït la candidatura de Catalunya Sí que es pot, amb Lluís Rabell. Nosaltres volem i lluitem per la ruptura constituent sobirana i la República catalana.

Catalunya Sí que es pot és una component indestriable del dret a decidir i de la sobirania a Catalunya que defensa la república catalana, des de la vessant social i d’esquerres. El suport i el vot a Catalunya Sí Que Es Pot és vital per fer efectiva la ruptura.

Vota Catalunya Sí que es pot.

Artículos relacionados