Fundació Socialisme sense Fronteres

Treballem pel socialisme del segle XXI, convençuts de que un altre món és possible.

La FUNDACIÓ SOCIALISME SIN FRONTERES, va néixer a l’abril de l’any 2008.

Els seus principis fundacionals, es troben en els seus estatuts, advoquen per la defensa dels valors d’una societat de persones lliures i iguals, basada en la pau, la sostenibilitat, la diversitat i el compromís internacionalista.

La Fundació actua, entre altres camps, en l’estudi de les diferents experiències revolucionàries hagudes, les seves llisons, les seves teories, els seus èxits i els seus límits. Un apartat important també correspon a l’anàlisi social i polític de la realitat actual, i el desenvolupament de propostes i accions sobre la mateixa.

Aquest treball es materialitza a través de l’organització de jornades, seminaris i publicacions, per un costat, i per un altre, mitjançant el suport i la realització de projectes de solidaritat directa i cooperació, l’estrenyiment de llaços i l’intercanvi d’experiències en aquest àmbit.

La Fundació intenta ser un instrument útil per avui i demà, abordant els reptes socials i polítics del segle XXI, tenint en compte els referents històrics que poden oferir elements de comprensió i actuació per enfrontar-se a aquests reptes. Treballem pel socialisme del segle XXI, convençuts de que un altre món és possible.

Seminaris web

en temps de pandèmia

Presentació del llibre d'en Vidal Aragonés

Presentació i debat sobre el llibre Layret. Vida, obra i pensament.

Per Vidal Aragonés, autor i diputat de la CUP al Parlament de Catalunya.

Del catalanisme d’esquerres republicà a la proposta revolucionària social comunista.

Unir-se a la reunió amb Zoom
https://us02web.zoom.us/j/86374142745?pwd=enBBcm55WEViSGFReUtaRnlsdnJzUT09